سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

انصارالله یمن: منتظر چنین روزی بودیم | حملات ما تا نابودی اسرائیل ادامه خواهد داشت

  • کد خبر: ۱۹۵۶۸۱
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
انصارالله یمن: منتظر چنین روزی بودیم | حملات ما تا نابودی اسرائیل ادامه خواهد داشت
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با اشاره به اینکه عملیات صنعا علیه صهیونیستها ادامه دارد، گفت که حملات یمن، اهداف مهم اقتصادی و نظامی صهیونیستی را هدف قرار داده و به اهداف خود نیز رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی القحوم عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که توقیف کشتی رژیم صهیونیستی توسط این کشور، در راستای مشارکت علنی صنعا در نبرد طوفان الاقصی است.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، روز گذشته، رسما در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش یمن در حمایت از مردم فلسطین از این به بعد تمام کشتی‌های اسرائیلی را هدف حمله قرار خواهد داد.

القحوم هم با اشاره به اینکه عملیات بزرگ یمن با پهپاد و موشکهای بالستیک با بُرد دو هزار کیلومتر ادامه دارد، به شبکه المیادین گفت: حملات یمن، اهداف مهم اقتصادی و نظامی صهیونیست را هدف قرار داده و به اهداف خود نیز رسیده است.

وی با بیان اینکه عملیات یمن علیه تل‌آویو تا پیروزی فلسطین و نابودی اسرائیل ادامه خواهد داشت، تأکید کرد: در برابر حملات صهیونیستی به ملت فلسطین دست بسته نخواهیم ماند.

سرلشکر «علی الموشکی» معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن، بعدازظهر امروز گفت: «منتظر چنین روزی بودیم تا آنچه می‌خواستیم در قبال دشمن و افرادی که پشت آن ایستاده‌اند، انجام دهیم. ما در کمک‌رسانی به مردم فلسطین از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد».

او در ادامه اظهار داشت: «با اهداف در اراضی اشغالی و خارج از آن تا جایی که امکاناتمان پاسخگو باشد و بتوانیم، مواجه خواهیم شد. موضع جمهوری یمن روشن و صریح است و ما تا زمان توقف تجاوزات اسرائیل به اقداماتمان ادامه خواهیم داد».

ارتش یمن تاکنون در حمایت از مردم غزه چندین بار بندر ایلات در جنوب اراضی اشغالی فلسطین را هدف حمله موشکی و پهپادی قرار داده‌اند و یک کشتی اسرائیلی را تحت کنترل خود درآورده‌اند.

سرلشکر الموشکی همچنین تصریح کرد: «کشتی‌های اسرائیلی در هر کجا که باشند، اهداف مشروع ما هستند و ما پیشتر هشدار داده بودیم و در اجرای هشدار خود تردید نخواهیم کرد».

«محمد القادری» فرمانده لشکر دفاع ساحلی یمن نیز در این باره گفت: «ما کاملا آماده هستیم و تجهیزات لازم را مهیا کرده‌ایم و به ملت یمن اطمینان می‌دهیم که نیروها برای اجرای هرگونه مأموریت رزمی از آمادگی برخوردارند».

القادری در ادامه اضافه کرد: «ما در حال ورود به مرحله جدیدی هستیم که طی آن شاهد تحول ویژه‌ای در نیروهای دریایی و دفاع ساحلی خواهیم بود. ما در بخش‌های گسترده‌ای از سواحل غربی مستقر هستیم. برای تعامل با تحولات، تسلیحات و موشک‌های لازم با کالیبرهای و بردهای مناسب در اختیار داریم و قادر هستیم در هر زمان و مکانی که بخواهیم [به دشمن] ضربه بزنیم».

او همچنین در پایان در خصوص هر گونه ورود غیرقانونی و مداخله نیروهای خارجی به آب‌های سرزمینی و جزایر یمن هشدار داد و تاکید کرد در صورت مداخله، نیروهای متجاوز هدف مشروع نیروهای مسلح یمن خواهند بود و پاسخ مناسب را دریافت خواهند کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->